top of page

MMČR PACOV

Bohužel více než o závodech jako takových se momentálně řeší jistý incident, který se stal. Vzhledem k reakcím a zprávám, kterými jsem zahlcen cítím potřebu se k celé nešťastné věci vyjádřit.

Spousta lidi už má sice "svou" verzi, kterou rádi pod štítkem senzace posílají dál, ale věřím, že se najde i spousta lidí, kteří si počkají na další informace a nedělají závěry s několika fotek, pár okamžiků, které možná zahlédli a následně doplnili další senzaci, co říkal, ten co to zaručeně viděl.

Nechci se tady obhajovat, ale svým fanouškům, kteří čekají na bližší upřesnění situace tak jak opravdu byla chci sdělit jen toto:

Při druhé jízdě, kdy po několika kolech jsem při skoku ze sjezdu kolem startu dopadl na motorku jezdce, který upadl tak nešťastně, že jsem neměl šanci ho pod horizontem vidět a střetu zabránit, jsem měl vcelku velký pád.

Moc se mi zvedat nechtělo, po prvním ošetření záchranáři, jsem se těžce posbíral a odcházel do depa.

V tu chvíli, mě napadl záchranář který mne tahal za dres a nadával, že jsme všichni *****...

Opravdu jsem netušil co se okolo děje!

A v tu chvíli jsem uviděl jak můj otec a mechanik leží na zemi opodál a několik lidi je tam mlátí!

Jak byste se zachovali Vy??? Stali byste a čekali jak to dopadne?!

Pro mě je přirozené jít okamžitě pomoci! Snažil jsem se vše uklidnit.

V tu chvíli se situace dále vyhrocovala. Mně chytl záchranář pod krkem a křičel na mě "ať mu jednu vrazím a půjdu sedět" ...

Tomuto celému incidentu předcházel sice fakt, že můj otec se možná vyjádřil k jezdci nevybíravě, ale nikoho určitě nenapadl!

O několik minut později a několik metru dále, kdy už otec odcházel do depa ho nějaký muž pod tlakem emocí, povalil na zem a nasledovalo to co jsem popisoval výše - můj otec na zemi a několik lidi nad nim ho mlátí...

Ať se každý sám zamyslí jak by se v podobné situaci zachoval...

Já osobně jsem žádnou rvačku nevyvolal a žádného záchranáře do hlavy nekopal!

Jak mě lide teď neprávem osočuji! Z pár fotek na soc. sitích lze celou situaci těžko hodnotit a dělat závěry...

Já osobně jsem rád, že až na pár naraženin jsem v pořádku a jezdec, který upadl přede mnou je také v pořádku. To je nejdůležitější.

Pravda sice není pro poslech "historky" až tak zajímavá, ale takhle se vše stalo.

Zajisté se najde spousta lidi co si na mě rádi "plivnou" ale věřím, že většina se na to koukne s nadhledem a zamysli se, než mě odsoudí...

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
No tags yet.
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page